top of page

Hpv Testi Ankara

Güncelleme tarihi: 28 Ara 2023


Hpv testi Ankara'da pekçok hastanede yada muayenehanede yapılmaktadır. Hpv testi jinekolojik muayene sırasında alınan basit ve ağrısız bir testtir. Hpv testi Ankara fiyatları için bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Hpv Testi Ankara
Hpv Testi Ankara

Hpv testi Ankara ilinde yaptırmak isteyenlere, bizimle irtibata geçmeleri durumunda kendilerine uygun bir gün ve saate randevu verilecek, kliniğimizin nezih ortamında testlerini rahatlıkla yaptırabileceklerdir.


Ankara Hpv Testi Nasıl Yapılır?


Hpv testi kadınların jinekolojik muayenesi sırasında genellikle smear adı verilen rahim ağzı kanseri tarama testi ile birlikte alınır. Rahim ağzından ince bir fırça ile sürüntü örneği alınmaktadır. Bu kadar basit bir alınma şekli vardır. Parça alınması ile karıştırılmaması lazımdır. Çünkü hpv testi alınması ağrısız bir işlemdir.


Hpv testi erkeklerde de yapılabilir mi?


Hpv testi erkeklerde de yapılabilir. Erkeklerde hpv testi genellikle mevcut olan siğillerden örnek alınarak gönderilmesi yoluyla çalışılır. Ancak siğili olmayan erkeklerde hpv testi üretra adı verilen idrar yollarından ince bir fırça yardımıyla sürüntü örneği alınması yoluyla yapılır. Bu yolla hpv virüsünün tesbit edilme oranları diğer yöntemlere göre biraz daha düşüktür.


Hpv Testi Ankara Fiyatları Nasıldır?


Hpv Testi Ankara fiyatları testin alındığı kliniğe ve yapıldığı laboratuvara göre değişkenlik göstermektedir. Hpv testi fiyatı 1500 - 3000 tl arasında değişmektedir. Muayenehanemizde uygun fiyatlarla hpv testinizi yaptırabilirsiniz. Ankara hpv testi fiyatı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

232 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page